Betaalmethodes

Betaalmethodes

iDEAL

Nadat iDEAL is gekozen als betaalwijze, selecteert u uw eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. De banken gebruiken verschillende methodes om de betaling te verifiëren. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een TAN-code via SMS, een QR code in de app of een e.dentifier. De betaling wordt vervolgens direct verwerkt.

Bancontact

Er zijn drie manieren om met Bancontact te betalen:

 1. Mobiel apparaat met app
  Op je smartphone: Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt de app geopend waarna je met je pincode de transactie voltooit.
 2. Apparaat + mobiel apparaat met app
  Op je laptop: Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, wordt er een QR-code getoond. Deze code scan je met de Bancontact-app op je smartphone of tablet, waarna je met je pincode de transactie voltooit.
 3. Apparaat + kaartlezer
  Op je laptop: Zodra je Bancontact als betaalmethode selecteert, vul je je kaartgegevens in. Je gaat nu naar je vertrouwde internetbankieromgeving. Je steekt je Bancontactkaart in de kaartlezer, vult de corresponderende gegevens online in en je voltooit de transactie.
Gratis verzending boven € 49
Wij verzenden door heel Europa
2 Jaar garantie
Kwaliteitsproducten van o.a. Bafang
Uit eigen voorraad geleverd
Snelle levering met PostNL
Gratis verzending boven € 49
Wij verzenden door heel Europa
2 Jaar garantie
Kwaliteitsproducten van o.a. Bafang

Uit eigen voorraad geleverd

Snelle levering met PostNL

Belfius

U kiest eerst Belfius als betaalmethode en kiest vervolgens of u via mobiel wil verkopen (Belfius Mobile) of desktop (Belfius Direct Net). Belfius Mobile werkt via een QR-code. U kan snel afrekenen door de QR-code te scannen. Kiest u voor Belfius Direct Net? Dan heeft u het kastje (of reader, scanner) nodig om de betaling te accorderen.

KBC/CBC

Via de KBC/CBC-betaalknop kunt u van beide banken hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. De betaling wordt direct verwerkt.

Hoe werkt het:

 1. U kiest KBC/CBC als betaalmethode in het betaalscherm.
 2. U selecteert de bank, KBC of CBC.
 3. U wordt doorgestuurd van de omgeving van de bank (in dit geval KBC) en kiest hier op welke manier u wenst te betalen.
 4. U verricht de betaling binnen de beveiligde omgeving van de bank.
Heb je hulp nodig en kom je er zelf niet helemaal uit?
Neem dan nu contact met ons op!

Overboeking

Een (SEPA) overboeking is de meest standaard manier van betalen. Iedereen met toegang tot internetbankieren heeft de mogelijkheid om op deze wijze te betalen.

Hoe werkt het:

Als u kiest voor overboeking, krijgt u een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. U kan vervolgens direct inloggen in uw eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of u kan ervoor kiezen om het verzoek eerst naar uw e-mail te sturen en het later over te maken. Kiest u voor de e-mail, dan kan u hier alsnog kiezen voor het betalen via een andere betaalmethode die is geactiveerd in de webshop van eBikesets. Kiest u voor de e-mail, dan kan u er vanuit de e-mail alsnog voor kiezen om te betalen via een andere betaalmethode die is geactiveerd in uw websiteprofiel.

QR-code: Het overnemen van het juiste kenmerk en rekeningnummer is natuurlijk wel wat foutgevoelig. Er is daarom ook een mogelijkheid om simpelweg een QR-code in te scannen en op deze manier te betalen. Heeft u een rekening bij de ING of bunq en beschikt u over de app van een bank? Dan kunt u de overboeking uitvoeren door de QR-code in te scannen.

Sofort

Een SOFORT betaling bestaat uit 4 stappen:

 1. U selecteert uw land en de bank waarmee hij de betaling wil verrichten.
 2. U bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. U meldt zich aan met uw gegevens voor internetbankieren.
 3. U bevestigt de overschrijving met pincode of kaartlezer.
 4. U ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van eBikesets.