Elektrisch fietsen, voor iedereen

Over Ebikesets

De makkelijkste ombouwsets van Europa!

Zelf uw fiets ombouwen tot een elektrische fiets? Dat kan met de makkelijke ombouwsets van Ebikesets. Onze sets zijn zo samengesteld dat werkelijk iedereen ermee uit de voeten kan. Mocht het onverhoopt tóch niet lukken, dan brengen onze instructiefilmpjes én servicemedewerkers u snel verder. Op naar een duurzame elektrische toekomst met Ebikesets! 

Onze missie

“Maak elektrisch fietsen mogelijk voor iedereen en draag zo bij aan een schonere en betere wereld”

Wij gunnen elke fiets een tweede leven. Zo maakt u met onze makkelijke ombouwsets van uw normale fiets in een handomdraai een elektrische fiets. Onze missie is om elektrisch fietsen voor iedereen bereikbaar te maken en op die manier bij te dragen aan een betere wereld. We willen dat iedereen kan genieten van de voordelen en het plezier van elektrisch fietsen. Daarom stellen we onze ombouwsets zorgvuldig samen, zodat u zelfs zonder technische kennis een fiets kunt ombouwen tot een elektrische fiets. Ook hebben we een breed assortiment aan fietsaccu’s, zodat u zo lang mogelijk plezier kunt beleven aan uw bestaande e-bike. Een duurzame en kosteneffectieve keuze in vergelijking met de aanschaf van een nieuwe e-bike.

Daarom kies je voor eBikesets

  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • 2 jaar garantie
  • Goede service
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Levering door heel Europa

Onze visie

“Duurzaam vervoer heeft toekomst. Daar dragen we graag ons steentje aan bij”

Wij geloven dat alleen duurzaam vervoer een toekomst heeft. Daarom zijn we enthousiast over de elektrische fiets als een milieuvriendelijk alternatief voor traditioneel vervoer. Of het nu gaat om woon-werkverkeer, recreatief gebruik of het verkleinen van de ecologische voetafdruk, de elektrische fiets kan een belangrijke rol spelen in de energietransitie. Wij streven ernaar om de allerbeste ombouwsets aan te bieden en zo bij te dragen aan de groei van duurzaam vervoer wereldwijd.

Onze kernwaarden

Technische expertise

Wij onderscheiden ons door onze diepgaande technische kennis van onze producten. We weten waar we over praten en kunnen je gedegen advies en ondersteuning bieden bij het kiezen en installeren van de juiste ombouwset voor jouw fiets. Dankzij onze geavanceerde uitleesapparatuur voor accu's kunnen we bovendien snel het probleem achterhalen als jouw fietsaccu gerepareerd moet worden.

Klantgerichtheid

We hechten veel waarde aan een goede service en klanttevredenheid. Bij ons kunt u rekenen op snelle levering, uitstekende garantievoorwaarden en persoonlijke ondersteuning. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij elke stap van het ombouwproces.

Maatwerkoplossingen

Niet elke fiets is hetzelfde en daarom geloven we in maatwerkoplossingen. We stellen onze ombouwsets samen in samenspraak met de fabrikanten, zodat ze perfect passen bij uw specifieke fiets. Zo bent u verzekerd van een optimale en probleemloze ombouwervaring.

Betrokken

Wij zijn betrokken bij de wereld om ons heen. Vandaar onze keuze voor dit prachtproduct met toekomst. Uw bestaande fiets een tweede leven geven: hoe duurzaam wilt u het hebben? Of het nu een stadsfiets, bakfiets of een mountainbike is. Bovendien: onze eigen productieketen maken we stap voor stap duurzamer. Ons doel? Het leven en vervoer van mensen wereldwijd

Plezier

Plezier is waar alles bij ons om draait. Dit plezier verschaffen wij met ombouwpakketten: hiermee haalt u nóg veel meer plezier uit uw eigen vertrouwde fiets.

Eenvoud

We houden alles – dus ook het zelf ombouwen – liefst zo simpel en begrijpelijk mogelijk.